Støtteforening

Hvad er det for en fisk? Vi samler penge ind. Eller tjener dem. Så vi kan have en skole lige her i vores by.

• Støtteforeningen til Stepping Friskole er en forening i vores lokalsamfund, som vi faktisk ikke kan være foruden. Skolen er et vigtigt omdrejningspunkt for at hele byen, hvorfor alle har en interesse i at skolen bevares. Og et godt sted at starte sit liv.

• Støtteforeningens formål et at yde støtte til almen kultur- og undervisningsformål i og omkring Stepping Friskole. Hele vedtægten kan læses på skolens hjemmeside eller ring til Anne Lytsen på 5098 3349 og hun vil finde én frem på papir.

• Støtteforeningens bestyrelse vil derfor gerne opfordre alle til at være medlem. Det gælder også forældre/bedsteforældre. Du er medlem for kr. 100,- årligt. Lige så længe du vil.

• Støtteforeningen samarbejder med Friskolen og bestyrelsen for at samle penge ind eller tjene dem. Støtteforeningen har været meget privilegeret i 2011, hvor lokale firmaer har givet penge til 2 fripladser på skolen. Desuden er der givet en pengegave, som har gjort det muligt at købe nyt klaver.

Bliv medlem for kr. 100,-/ indsættes på: Nordea på 2455 349 413 8866

Mail/ring navn og adresse til kassereren, som indtil generalforsamlingen (april) er Michael Gottfredsen. Se iøvrigt Friskolens hjemmeside, hvor støtteforeningen også har en side.

Eller ring til Anne Lytsen for at blive medlem.

Bestyrelse : Ann-Grete Edelberg(formand, 7326 8066),  Michael Gottfredsen (kasserer, 7326 8080 – staubgof@hotmail.com), Anne Lytsen, Maria Pilegaard Thomsen og Karina Gade.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *