Træner søges

Stepping IF søger U15 Pigetræner august 2018

Stepping IF har 20 fantastisk glade og venlige U15 fodboldpiger som søger trænerteam fra august. Vi vil gerne fastholde pigerne i det gode fodboldmiljø og da nuværende træner skal ud at rejse søger vi et nyt trænerteam.

 I klubben er der fokus på, at det skal være sjovt at gå til fodbold, og det der gør det sjovt er varierende træning med masser af bold i samarbejde med pigerne. De er gode til selv at stå for agilitytræning fra starten af træningen. Holdet består af piger både fra Sommersted, Christiansfeld og Stepping.

 Om dig/jer:
Du har forståelse for, at vi er en helhed og ikke blot er de(t) hold, som du er træner for. Trænererfaring vil naturligvis altid være et plus, men det er ikke det afgørende for os. Det vigtigste er personen bag og dit engagement sammen med fodboldpigerne.

 Om træneropgaven:
Trænergerningen er på frivillig basis, men vi har mulighed for at tilbyde relevante kurser, der kan dygtiggøre dig som fodboldtræner og som ”menneske”. Det skal dog være interessen, der driver dig.

Du forventes at brænde for børne- og ungdomsfodbold. Vi ser gerne, at du kan træne 2 gange ugentligt, men 1 gang er også fint.

 Om Stepping IF:
Du kommer til at møde en social klub, der er båret på hjælpsomhed, frivillighed og opbakning fra forældre og lokalsamfundet. Vi har masser af bolde, mål, rekvisitter, multibane, græsbaner m.m.

Kontakt:
Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt Thomas på mtj@mail.dk  eller 23319036.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>